Portugal overlevde en sen skrekk i vennskapskamp mot Finland

Comments · 18 Views

Portugal overlevde en sen skrekk i vennskapskamp mot Finland

Manchester Uniteds midtbanespiller Bruno Fernandes kom inn fra benken og scoret to ganger, og bidro til at Billige Portugal fotballdrakter sparket i gang forberedelsene til EM 2024 med en 4-2-seier over Finland i Lisboa tirsdag.

Portugal var uten kaptein Cristiano Ronaldo, som hviler før han melder seg klar for sitt sjette EM på fredag, så landslagssjef Roberto Martinez stilte med en svært endret tropp som dominerte fra start.

Forsvarsspilleren Ruben Dias ga vertene ledelsen med en heading fra skrått hold etter en corner i det 17. minutt, og Diogo Jota økte ledelsen fra straffemerket etter at Francisco Conceicao ble felt inne i feltet på overtid før pause.

Fernandes, som var en av fem innbyttere i pausen, scoret Portugals tredje mål med et fint curlingskudd i det øvre hjørnet fra kanten av feltet i det 55. minutt.

Marokko Fotballdrakt

Den finske innbytteren Teemu Pukki utnyttet et selvtilfreds portugisisk forsvar til å score to ganger i løpet av fem minutter og bringe sitt lag tilbake i kampen.

Fernandes tok imidlertid over og sikret seieren med et nærgående mål i det 84. minutt.

Portugal møter Kroatia på lørdag og Irland neste uke i de siste oppkjøringskampene før de starter EM-kampanjen 18. juni mot Tsjekkia i gruppe F. De skal også møte Tyrkia fotballdrakter barn og Georgia.

Comments